![]() |
|
|
#493 |
|
مدیر انجمن آموزش عکاسی
تشکرها: 450
1,584 بار تشكر شده در 242 نوشته
|
در مورد برخي از ويرايش ها مخصوصا افزايش كنتراست موضعي بايد به برخي از تغييرات نامطلوب روي عكس دقت كرد
به عكس زير و به قسمت مشخص شده دقت كنيد ![]() لبه هاي پر كنتراست با خط سفيدي كه دورتا دور قسمت سياه را در بر گرفته و نيز سياهي بيش از اندازه لبه كوه در قسمت 1 و نيز تيرگي زياد قسمت شماره 2 از عوارض مصنوعي اين ويرايش ها است بهتر است براي چنين عكس هايي ابتدا كوه را در لايه جداگانه قرار داد و اين عيوب را برطرف كرد ![]() سپس مي توان به ويرايش بهتر و پر كنتراست تري دست يافت ![]() امروزه با زياد شدن پلاگين هاي شبيه ساز HDRi چنين مشكلاتي بيشتر به چشم ميخوره در مورد پست 491 نيز همين مشكل را داريم اما اينجا چنين مشكلي باعث جذابيت در كار شده . بهتر بود كادر وايد تري از اين عكس ميداشتيم
|
|
|
#494 | |
|
عضو فعال
تشکرها: 175
962 بار تشكر شده در 174 نوشته
|
نقل قول:
با تشکر
|
|
|
|
#495 |
|
مدیر انجمن آموزش عکاسی
|
ابتدا از لايه اصلي خود در فوتوشاپ يك Duplicate تهيه كنيد . سپس فيلتر Extract يا هر فيلتر جدا كننده اي كه كه داريد را باز كرده و قسمت مشخص شده را جدا كنيد . من ابتدا از يك ماژيك باريك استقاده كردم و دور تا دور كوه رو ماژيك كشيدم بعد قسمت داخلي رو با سطل رنگ بايد پر كنيد و سپس Ok
![]() حالا بايد لايه بالايي شما شبيه شكل زير باشه ![]() از اين لايه جديد هم يك Duplicate تهي كنيد و مد آميختگي لايه جديد رو Screen بذاريد و بعد با زدن دكمه هاي Ctrl + L ابزار Level را اجرا كرده و لغزنده مشكي قسمت OutPut را روي 35 بگذاريد تا قسمت هاي سياه تصوير تحت تاثير اين عمل كاملا روشن شود ![]() حالا دكمه Alt را پائين نگه داشته و روي دكمه ماسك در پائين پالت لايه ها كليك كنيد تا يك ماسك سياه ايجاد شود و لايه بالايي به طور موقت پنهان شود در حاليكه روي ماسك هستيد ( يعني خط سفيد روي ماسك است نه روي لايه ) ابزار Brush را با اندازه مشخص شده و لبه نرم و Opacity 20 درصد انتخاب كنيد و چندين مرتبه روي لبه كوه بكشيد . همين كار را براي قسمت هاي تيره كوه هم انجام بديد تا كم كم قسمت هاي سياه كوه ، روشن شود ![]() حالا لايه پائيني را انتخاب كرده سپس ابزار smudge را انتخاب كرده و قسمت خط سفيد دور كوه را به پائين بكشيد تا زير لايه هاي بالايي پنهان شود ![]() اين مطالب چندين مرتبه چه در فروم قبلي و چه در اينجا گفته شده و تكرار آن فقط براي يادآوري است
|
|
|
#496 |
|
عضو فعال
تشکرها: 175
962 بار تشكر شده در 174 نوشته
|
استاد دلباز گرامی در ps5 فیلتر Extract وجود ندارد آیا فیلتر جدا کننده دیگری در این ورجن به صورت پیش فرض وجود دارد و یا اینکه پلاپین دیگری باید دانلود و نصب شود؟
با تشکر
|
|
|
#497 |
|
مدیر انجمن آموزش عکاسی
|
تو فروم قبلي هم گفتم كه اسم كوچيك من ياسره نه استاد . در اينجا هم با هم صميمي تر از اين حرفا هستيم كه بخوايم از اين جور لقب ها به هم بديم
من متاسفانه فتوشاپ CS5 رو نصب نكردم و فعلا بررسي اش نكردم . كلا اين روزا يه مقدار از عكاسي و ويرايش به دورم و فرصت اين كارا رو ندارم اما 1- ميتونيد فيلتر Extract رو از فتوشاپ نسخه پائين تر پيدا كنيد و توي پوشه پلاگين هاي فتوشاپ جديدتون كپي كنيد تا اين فيلتر هم اضافه بشه 2- از ديگر پلاگين هاي جدا كننده استفاده كنيد . مثل Mask pro كه اين روزا نسخه هماهنگ با CS5 ش هم اومده و يا چندين پلاگين ديگه كه براي اين كار موجوده مثل Fluid Mask و ....
|
|
|
#499 |
|
عضو فعال
تشکرها: 160
129 بار تشكر شده در 62 نوشته
|
یاسر جان واقعا فکر میکنم دکمه تکر برای این درس بزرگ کم بود.
ممکنه برای عکسهایی که در سایت قرار داده میشه عیوب اینچنینی رو حتی در یک خط بنویسی؟ دید شما باعث میشه آدم نسبت به عکسها دقت نظر بیشتری پیدا کنه و با وسواس بیشتری موضوع رو ببینه.
|
|
|
#500 |
|
عضو عادی
تشکرها: 101
95 بار تشكر شده در 33 نوشته
|
![]()
|
![]() |