DoorbinDigital Forum  

Create your flash banner free online

Create your flash banner online in 5 step

بازگشت   DoorbinDigital Forum > بازار خرید و فروش تجهیزات عکاسی > خرید و فروش دوربین و تجهیزات

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-01-2010, 02:45 PM   #31
nadersharp
عضو فعال

nadersharp آواتار ها

تشکرها: 160
129 بار تشكر شده در 62 نوشته

نقل قول:
نوشته اصلی توسط m_mohammadi نمایش پست ها
لطفا بفرمایید کدام فروشگاه و با چه ضمانت نامه ای.
جناب محمدی با گارانتی ایده آل - فروشگاه اکبرزاده ناصرخسرو-پ 222
حتما با اکبرزاده بزرگتر معامله کنید. داداش کوچیکه کمی شیشه خورده داره ولی من چون خرید بزرگی ازش کردم و لنز 100 ال ماکرو رو گرفتم به همراه پایه های فلاش و بهش گفتم این قیمت رو از فروشگاه دیگری دارم (آقای سلمانی داخل پاساژ) گفت من هم به همین قیمت میدم.
تلفن: 33931072
حتما حضوری برید چون ممکنه تلفنی قیمت رو انکار کنه ولی به من این قیمت گفت میدم.
nadersharp آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-01-2010, 02:54 PM   #32
nadersharp
عضو فعال

nadersharp آواتار ها

تشکرها: 160
129 بار تشكر شده در 62 نوشته

نقل قول:
نوشته اصلی توسط maisam.h نمایش پست ها
اگر خواستید بخرید حتما باطری و شاژر رو چک کنید چون 70 هزار تومان قیمت پایین تر حتما دلیلی دارد
دوست عزیز دلیل فروش این دوربین با این قیمت اینه که در حقیقت دوربین رو با لنز کیت پک میدن. من دیدم کلی با ماشین حساب قیمت لنز کیت رو کم کرد تا به این قیمت رضایت داد. ضمنا گفتم بیمه هم نداره.
متاسفانه من قبول دارم که در برخی مغازه های تهران ممکنه حتی جنس کارکرده رو بجا نو بفروشن و یا از قبل همین تعویضها ولی همین مسئله هم بطور معکوس دست آویزی شده برای فروش جنسها به قیمت بالاتر توسط برخی شرکتها که با خالی کردن دل خریدار جنس رو بالاتر میفروشن.
من این قیمت رو با توجه به دوستم آقای سلمانی که اونجا مغازه داره عرض کردم و این مسئله رو که باطری ویا ... رو تعویض کنن در دستگاه آکبندی که چند تا دارن و به انتخاب خودت میارن و از پک باز میکنن صورت میگیره.
علی شادمند از بچه های همین سایت از یه فروشگاه بسیار بسیار معتبر فیلترهایی رو به فامیلشون داده بودن به قیمت هر یک 88000 تومان که در بازرسی حاج امیر عزیز و بنده معلوم شد هاما تقلبی هستند.
پس وقتی از نمایندگی رسمی خرید نمیکنید فقط باید چشم باز باشد و همان فروشگاه معتبر نیز ممکنه به هر شکلی سرت کلاه بزاره.
با عرض احترام به دوست عزیزم
nadersharp آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال